Zomerlidmaatschap

Let op, we hebben momenteel een ledenstop! (zomerleden)

Helaas hebben we de ledenstop weer in werking moeten stellen. Het seizoen is nog maar nauwelijks begonnen en we hebben al een hoop nieuwe leden kunnen verwelkomen. Zo veel zelfs dat we helaas alweer genoodzaakt zijn de ledenstop toe te passen. 

We hanteren een wachtlijst op dit moment. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een email naar secretaris@bvcg.nl en dan krijg je bericht zodra er plek is.

Wil je winterlid worden? Ga dan naar de winterlidmaatschap pagina!

Het BVCG zomer lidmaatschap

Als lid van Beach Volley Club Groningen kun je…

  • onbeperkt gebruikmaken van de speelklare velden op Coendersbeach
  • online een veld reserveren. Elke dag open van 8.30 tot 23.30 uur
  • training krijgen van ervaren en gecertificeerde trainers
  • 5 maanden lang meedoen met toernooien en activiteiten van BVCG

Lidmaatschapsvormen

We bieden twee lidmaatschapsvormen aan: junior (onder 18) en senior (18 en ouder). Wanneer je lid wordt van BVCG krijg je een clubcard. Deze krijg je aan een keycord. Hiermee kun je een veld ‘afhangen’ wanneer je erop speelt. Enkel op vertoon van je clubcard kun je gebruikmaken van de velden. Iedereen op het veld moet dus lid zijn en een clubcard bij zich hebben. Als je lid bent kun je je bovendien inschrijven voor de trainingen.

Wat kost een lidmaatschap?

Senior: €70,- per jaar

Hoe word ik lid?

Je kunt je aanmelden als lid via onderstaande knoppen. Je vult dan een formulier in waarmee je toestemming geeft voor een jaarlijkse automatische incasso tot wederopzegging. Wanneer jouw gegevens bij ons binnen zijn maken wij je clubcard gereed. Deze ligt vervolgens voor je klaar op de club. Hoef je niet te spelen, maar wil je wel betrokken zijn bij de club? Meld je dan aan als ‘niet spelend lid’ (€15,- per jaar)

LET OP: training is niet bij het lidmaatschap inbegrepen! Meer over trainen

Ik heb al een clubcard, wat nu?

Ook als je al eerder lid bent geworden en al in het bezit bent van een clubcard vragen we je je via een van onderstaande knoppen aan te melden. Je geeft dan middels een formulier toestemming voor een jaarlijkse automatische incasso van de contributie tot wederopzegging. Je clubcard mag je uiteraard gewoon houden.

Log eerst in om verder te gaan.