FAQ
Als lid van Beach Volley Club Groningen kun je…
  • onbeperkt gebruikmaken van de speelklare velden op Coendersbeach
  • gratis online een veld reserveren.
  • elke dag spelen tussen 8.30 en 23.30 uur
  • training krijgen van ervaren en gecertificeerde trainers
  • meedoen met toernooien en activiteiten van BVCG
Wat kost een lidmaatschap?

Senior: €70,- per speelseizoen.

Hoe word ik lid?

Via deze link kun je je aanmelden als lid. Via het formulier geef je toestemming voor een jaarlijkse automatische incasso van het contributiegeld tot wederopzegging.

LET OP: training is niet bij je lidmaatschap inbegrepen!

Ik heb al een clubcard, wat nu?

Eerder lid geworden en al in het bezit van een clubcard? Deze mag je houden. Vanaf 2018 werken we met een automatische incasso tot wederopzegging.

Training bieden we aan voor zowel junioren (onder 18) als senioren (18 en ouder). Junioren kunnen trainen in een BASIC en PRO variant, senioren in een BASIC, ADVANCED en PRO variant. Training wordt aangeboden in een blok van 10 trainingen.

Welke trainingsvariant moet ik kiezen?

Basis
Je hebt geen tot weinig (< 2 jaar) ervaring in het (beach)volleybal.

Gevorderd
Je hebt ervaring in beachvolleybal, in de zaal komt jou niveau overeen met 1e, 2e of 3e klasse. Of je speelt hoger in de zaal maar hebt weinig tot geen ervaring in beachvolleybal.

Vergevorderd 
Je speelt al langere tijd beachvolleybal en bent bekend met de verschillende beachtechnieken en –tactieken. Met de Nationale Beach Competitie kan je meedoen met 3e divisietoernooien.

Top 
Je hebt veel ervaring in beachvolleybal. Als je meedoet met de NBC speel je 2e, 1e of topdivisie.

Moet ik lid zijn om te kunnen trainen?

Ja, om te kunnen trainen moet je lid zijn van BVCG. Via deze link kun je je aanmelden als lid. Wanneer je lid bent geworden ontvang je van ons een clubcard. Op vertoon van je clubcard kun je trainen, meedoen met activiteiten en gratis gebruik maken van de velden op Coendersbeach.

Wat kost een trainingsblok?

Trainen kost €5,- per training. Wij bieden meestal een blok van 12 trainingen aan bij de start van het seizoen (€ 60,- euro voor dit hele blok). Bij voldoende animo bieden wij een vervolgblok aan. Deze is meestal korten dan het eerste blok.

Hoe betaal ik een trainingsblok?

De BASIC training reken je af in onze shop, de PRO of ADVANCED training reken je rechtstreeks af bij de trainer op de club.

Wanneer wordt er training gegeven?

De trainingsperiode loopt van mei tot medio juli.

Hoe meld ik me aan voor training?

Als lid van BVCG krijg je een mail zodra de trainingen zijn vastgesteld. In deze mail zal een link zitten met een formulier om je aan te melden voor een training(en).

Hoe meld ik me af voor een training?

Kun je een keer niet komen? Meld je dan af bij je trainer.

Kan ik ook een keer proberen?

Wil je eerst een keertje proeftrainen en kennismaken met de club? De eerste training krijg je van ons! Stuur een mail naar info@bvcg.nl en geef aan wat je niveau is en op welke dag je zou willen trainen. Als er een ledenstop actief is bieden wij helaas geen proeftrainingen aan.

Ben je lid van BVCG? Dan kun je gratis online een veld reserveren. Als lid mag je gratis en onbeperkt gebruikmaken van de velden op Coenderbeach. Wil je zeker zijn van een plekje op jouw gewenste tijd? Reserveer dan een veld online. Hang het veld waarop je speelt af met je clubcard door hem aan de netpaal te hangen.

Direct reserveren

Kan ik als niet-lid ook een veld reserveren?

Ja zeker kan dat. Kosten zijn €25,- per anderhalf uur per veld. Reserveren doe je online op onze website via ‘veld reserveren’ 
Helaas is het door de ledenstop momenteel niet mogelijk om als niet lid een veld te reserveren. 

Kan ik ook voor meer uren achtereen of voor een langere periode een veld of meerdere velden huren?

Ook dat is mogelijk. Ben je bijvoorbeeld een vereniging of bedrijf en wil je een toernooi organiseren? Of wil je velden huren om training te kunnen verzorgen? Stuur een mail met je verzoek naar penningmeester@bvcg.nl.

Opzegging

Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar er kunnen natuurlijk redenen zijn om je lidmaatschap op te zeggen. Opzeggen kun je doen door een mail te sturen naar secretaris@bvcg.nl.

Vertrouwenspersoon

Iedereen wil graag op een normale manier behandeld worden. Jij ook…….toch gebeurt het wel eens, dat dingen niet zo gaan, zoals jij graag wilt. Ongewenst gedrag. BVCG wil een veilige vereniging zijn, waar iedereen zich thuis voelt en waar de leden met plezier hun sport beleven.

Wat doe je bij ongewenst gedrag?

In eerste instantie bespreek je het met degene, die ongewenst gedrag vertoont. Of als dat lastig is, ga je naar de trainers, je ouder(s), een commissielid of bestuurslid. Als je dat moeilijk vindt, niet kunt of als je jou verhaal liever deelt met een onafhankelijk persoon, kun je terecht bij een vertrouwenspersoon.

Als vereniging hebben we één vertrouwenspersoon benoemd. De vertrouwenspersoon voor BVCG is Sven Rooks. Je kunt hem als volgt bereiken door een mail te sturen naar vertrouwenspersoon@bvcg.nl.

Na een succesvolle opstart en een geweldig eerste volledige jaar is BVCG toe aan de volgende stap. Om het plezier van onze leden en gebruikers nog verder te vergroten willen wij graag stromend water en een kiosk realiseren bij onze velden. Maar dat kunnen we nog niet alleen en daarvoor hebben we jou dus nodig.

Wat is het idee: Jij leent in 2018 € 500,- aan BVCG en daarmee sta je aan de basis voor de verdere uitbreiding van ons mooie park. Jij krijgt 5% rente (eerste uitbetaling 1 mei 2020) en de lening wordt vanaf 1 mei 2020 in 5 jaarlijkse termijnen van € 100 afgelost.

Enthousiast? Download dan hier de leningsovereenkomst, vul in en mail hem naar penningmeester@bvcg.nl. Vragen? Mail dan ook gerust naar onze penningmeester.

Neem plaats in een commissie!

Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor de club? Neem plaats in onze activiteitencommissie (activiteiten@bvcg.nl). In deze commissie houd je je bezig met het bedenken en organiseren van toernooien en activiteiten van BVCG. Ook onze marketingcommissie (marketing@bvcg.nl) kan nog extra kracht gebruiken. Houd jij van social media (posten, bloggen of vloggen), PR en marketing? Stuur ons een mail!

Log eerst in om verder te gaan.