Verlichting op het sportpark

Hoe doe je de verlichting aan bij BVCG?

Het aandoen van de verlichting is vorig jaar veranderd. De sleutelschakelaar op de elektriciteitskast is verwijderd. In plaats daarvan is er een QR scanner gekomen vlak voor het grijze kastje waar onze sleutelschakelaar zat. 

Elke dag wordt er een nieuwe QR-code aangemaakt voor een vooraf ingesteld tijdsblok. Deze QR-code kan je zelf via de app opvragen. De naam van de APP is “Sportparken 050” De inlog en wachtwoord staat in je reserveringsmail en in de BVCG | info whatsapp groep. Houd deze QR-code voor de scanner. De QR-code scanner staat vlak bij het elektrische kastje waar voorheen de sleutelschakelaar zat. Bekijk de looproute en locatie van de scanner in het onderstaande plaatje.

In de app kan je zien vanaf wanneer de verlichting aan kan en wanneer deze weer uit gaat. Wil je de tijd inkorten omdat je als laatste weggaat en deze staat nog aan? Graag! Dit is goed voor het milieu en ons verbruik. Dit kan via de app in stappen van 15 minuten. Wil je juist wat langer blijven en de tijd verlengen? Ook dit kan je via de app doen in stappen van 15 minuten. Doe dit wel tijdig! Als de verlichting eenmaal uit is ben je te laat en kan deze niet meer aan!

Log eerst in om verder te gaan.