Verlichting op het sportpark

Hoe doe je de verlichting aan bij BVCG?

Het aandoen van de verlichting is recentelijk veranderd. De sleutelschakelaar op de elektriciteitskast is verwijderd. In plaats daarvan is er een QR scanner gekomen vlak voor het grijze kastje waar onze schakelaar zat. Voordeel is dat je de QR-code al kan laten scannen voordat het donker is. De verlichting zal aan gaan zodra het donker genoeg is. Dus als je gaat sporten scan hem dan alvast voordat je start. (Helaas is deze optie nog niet actief op ons sportpark)

Elke dag wordt er een nieuwe QR-code aangemaakt voor een vooraf ingesteld tijdsblok. We proberen een vaste QR-code aan te vragen om de verlichting aan en uit te zetten zodat wij deze met de reserveringsmail kunnen meesturen. Tot die tijd zullen wij op deze pagina dagelijks de QR-code aanpassen. Uitzetten kan momenteel nog niet met een QR-code. De verlichting zal vanzelf uitgaan na 22:30.

QR-code woensdag 23 november

Houd deze QR-code voor de scanner. De verlichting zal vanzelf aangaan wanneer het donker genoeg is. De verlichting zal ook vanzelf uit gaan na 22:30. Je hoeft de verlichting momenteel dus niet zelf meer uit te doen. De scanner staat vlak bij het elektrische kastje waar voorheen de sleutelschakelaar zat. Bekijk de looproute en locatie hieronder.

Log eerst in om verder te gaan.