Sponsoring

Wordt u een sponsor van BVCG?

Beach Volley Club Groningen is de snelst groeiende vereniging van de stad Groningen met al 400 leden. Met 8 velden bieden wij van april t/m september volop ruimte aan beachvolleybal, beachfootvolley en beachtennis. Gedurende het seizoen worden er toernooien georganiseerd en vinden er meerdere bedrijfsevenementen plaats. Daarnaast huren veel scholen bij ons overdag de velden om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de beachsport. Per jaar zijn er zo zeker 2.000 unieke bezoekers!

Hoewel BVCG nu al the place to be is als het om beachsporten in Groningen gaat.. het kan nog mooier! We bieden twee opties om ons te sponsoren.

Boarding

In 2019 willen we graag onze velden voorzien van een boarding en daar kan uw naam op komen.

Als u op zoekt bent naar een sportieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten bieden wij u een unieke kans. Voor € 250 en de kosten van het reclamebord kan uw naam 3 jaar lang verbonden zijn aan deze nieuwe sportieve hotspot van Groningen. Ziet u uw logo en naam al een prominente plek hebben langs onze prachtige velden? Wij, én de duizenden mensen die dagelijks met de trein vanuit de richting Assen naar Groningen komen wel!

Download hier de pdf van de boarding

Containerbar

We hebben een mooie containerbar op ons sportpark.

Als u op zoek bent naar een sportieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten bieden wij u een unieke kans. Voor € 2.500 kan uw naam 3 jaar lang verbonden zijn aan deze nieuwe eye catcher van BVCG. Ziet u uw logo en naam al een prominente plek hebben op deze prachtige bar? Wij wel!

Download hier de pdf van de containerbar.

Wij horen het graag als wij elkaar kunnen helpen nog succesvoller te zijn!

Log eerst in om verder te gaan.