Trainingsblok 3 met Guus Klein Lankhorst - Beach Volley Club Groningen - bvcg.nl - beachvolleybal

Trainingsblok 3 met Guus Klein Lankhorst

Trainingsblok 3 met Guus Klein Lankhorst

Begint jouw zaalseizoen weer, maar ben je het beachen nog niet beu? Of kan je er gewoon geen genoeg van krijgen? Doe dan mee met onze laatste trainingen van het beachseizoen! In BLOK 3  wordt er getraind op de woensdagen 24 en 31 augustus en 7 en 14 september. Training wordt gegeven door Guus Klein Lankhorst. Jeugd van 17:00 – 18:30. Volwassenen van 18:30 – 20:00.

Om je te kunnen laten kennismaken met de club, hoef je dit seizoen niet direct lid te worden om training te kunnen volgen. Leden betalen voor het gehele trainingsblok €20,-. Niet-leden betalen €30,-.

Aanmelden voor training: hoe doe je dat?

  1. Ga naar ‘Training’. Hier vind je een kalender.
  2. Kies een datum waarop je wilt trainen
  3. Kies een tijd (Jeugd 17:00 – 18:30. Volwassenen 18:30 – 20:00)
  4. Klik op [Reserveren]
  5. Maak een nieuw account aan of log in met je bestaande account
  6. Check en bevestig je reservering
  7. Klik op [Reservering aanvragen]
  8. Je krijgt van ons een mail met bevestiging van je aanmelding voor de training

Je mag zelf bepalen of je 1, 2, 3 of 4 trainingen volgt. Eén training kost voor leden €5,-. Voor niet-leden kost één training €7,50. Graag het totaal bedrag van de trainingen die je gaat volgen bij aanvang van je eerste training contant aan de trainer geven.

Er wordt getraind op 4 velden en er zijn max. 32 plekken per training beschikbaar (32 bij de jeugd, 32 bij de volwassenen). Reserveer op tijd, dan ben je verzekerd van je trainingsplek.

Ben je verhinderd? Laat het ons z.s.m. weten via training@bvcg.nl. Graag minimaal 24 uur van te voren.

Vergeet niet een fles water mee te nemen. Andere spullen die handig kunnen zijn: handdoek, beachsokken, een vest en/of regenjas. Bier en fris is tegen contant geld verkrijgbaar bij de club.

Hopelijk tot snel op Coendersbeach!
(Sportpark Coendersborg, Kooiweg 1, 9722 BZ Groningen. Langs de voetbalvelden, helemaal achterin)

Mocht de training wegens (weers)omstandigheden niet door kunnen gaan dan laten we je dat weten. Hoor je niets, dan gaat training gewoon door.