Training

Train BASIC, ADVANCED of go PRO!

Training bieden we aan voor zowel junioren (onder 18) als senioren (18+) in een BASIC, ADVANCED en een PRO variant. De BASIC training is een training voor de recreatieve beacher. Training wordt gegeven door een ervaren trainer. Trainen doe je om beter te worden, maar vooral voor het plezier in beachvolleybal. Wil jij het professioneler aanpakken? Train dan ADVANCED of PRO! Deze trainingen worden gegeven door een gecertificeerde trainer. Er wordt meer aandacht besteedt aan jouw ontwikkeling en groei als beachvolleyballer.

Moet ik lid zijn om te kunnen trainen?

Ja, om te kunnen trainen moet je lid zijn van BVCG. Wanneer je lid wordt ontvang je van ons een clubcard. Op vertoon van je clubcard kun je trainen, meedoen met activiteiten en gratis gebruik maken van de velden op Coendersbeach.

Wat kost een trainingskaart?

De BASIC, ADVANVED of PRO trainingskaart kost €25,- voor junioren en €50,- voor senioren.

Waar koop ik een trainingskaart?

BASIC trainingskaarten voor junior leden bestel je in onze webshop.  De junior PRO en alle senior trainingskaarten kun je, nadat je je hebt opgegeven voor een training, tijdens de eerste les kopen bij de desbetreffende trainer.

Wanneer wordt er training gegeven?

Bekijk ons actuele trainingsschema

Kan ik ook een keer proberen?

Wil je eerst een keertje proeftrainen en kennismaken met de club? De eerste training krijg je van ons! Stuur een mail naar training@bvcg.nl en geef aan voor welke training uit het trainingsschema je je graag wilt aanmelden en op welke datum je wilt komen.