Junior Beachcircuit 17 juni bij BVCG - Beach Volley Club Groningen - bvcg.nl - beachvolleybal

Junior Beachcircuit 17 juni bij BVCG

Junior Beachcircuit 17 juni bij BVCG

Ben jij tussen de 12 en 19 jaar en vind je beachvolleyballen super leuk? Doe dan mee met het Junior Beachcircuit (JBC)! Door het hele land worden gezellig toernooien georganiseerd op het strand of bij een beachvolleybalaccommodatie. 17 juni komt het Junior Beachcircuit naar Groningen en wel naar onze club!

Kalender
De toernooien vinden in de maanden mei tot en met augustus plaats. In 2016 vonden er in totaal 52 toernooien door heel Nederland plaats. De toernooikalender van 2017 wordt in het voorjaar gepubliceerd.

Ranking
Door mee te doen aan de JBC toernooien kan een speler punten verdienen.  Aan de hand van deze punten wordt er individuele ranking opgemaakt waar alle spelers uit heel Nederland op terug te vinden zijn. Vanaf dit beachseizoen kun je op alle toernooien, ook in andere regio’s, rankingpunten verdienen.

De link naar de eindranking (2016) vind je hier.

Junior Beachcircuit Finals
De afsluiting van het Junior Beachcircuit zijn de Finals. Bij de Finals komen teams uit het hele land bij elkaar om tegen elkaar te strijden. Vanuit de vier regio’s mogen de beste vier beachteams per categorie door naar de Finals. Hier wordt er gekeken naar de spelers/teams met de beste ranking (beste 4 resultaten).

De uitslag van 2016 vind je hier.

Inschrijven
Er wordt gespeeld in de volgende categorien:  <15, <17 en <19 jaar.

Het inschrijfformulier voor seizoen 2017 vind je straks op www.volleybal.nl

JBC op Social media
Facebook facebook.com/juniorbeachcircuit
Instagram instagram.com/juniorbeachcircuit en #juniorbeachcircuit

Klik hier voor een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je een opmerking kwijt? Stuur dan een mail naar jbc@nevobo.nl.