Heads up! - Beach Volley Club Groningen - bvcg.nl - beachvolleybal

Heads up!

Heads up!

Aloha!

Afgelopen dinsdag 21 juni was de officiële clubopening van Beach Volley Club Groningen (BVCG) op ‘Coendersbeach’ Sportpark Coendersborg in Helpman. Wethouder Paul de Rook opende club met een eerste fluitsignaal waarop landskampioen Abiant Lycurgus een demo-set speelde voor een mooi publiek. Blij en trots zijn we op wat we tot nu voor elkaar hebben kunnen krijgen. Een grote sprong in de richting van onze droom: meer mensen laten genieten van beachvolleybal in Groningen.

Waarom ontvang jij deze mail? Je bent inmiddels lid geworden, hebt al eens een een duik gemaakt in ons verse zand óf je bent gewoon gek op strand en beachvolleybal. Net als wij! Ondertussen is er veel gebeurd: aanmelding van leden, het geven van training, ontwikkeling van de website, organiseren van toernooien en nog veel meer. Bij deze even een heads up: wat doet BVCG of beter gezegd: wat kun jij doen bij BVCG?

BVCG is een club waar jong en oud, recreant of pro kunnen genieten van beachvolleybal op 8 professionele beachvolleybalvelden. Ook andere beachsporten zijn meer dan welkom om eens kennis te maken met onze club. En ook mensen uit de wijk nodigen we van harte uit gebruik te maken van onze oefen-velden.

Wat kun jij doen?

1. RESERVEER EEN VELD
Via www.bvcg.nl/veld-reserveren is het mogelijk per uur een veld te reserveren. De club is elke dag open van 9:00 tot 23:00. Niet-leden kunnen een veld huren voor €15,- per uur per veld. Betalen kan direct via iDeal. Leden kunnen GRATIS en zonder te reserveren gebruik maken van de velden. Wil je zeker zijn van een veld op jouw tijd? Reserveer dan een veld online en gebruik bij het afrekenen de kortingscode veld2106 dan betaal je niets.

2. MELD JE AAN VOOR TRAINING
We bieden training aan voor zowel jeugd als volwassenen. Trainingsblok 1 was een succes en dus gaan we dit seizoen nog even door! Niemand minder danArno van Solkema (oud-international en toptrainer) zal het grootste deel van Blok 2 verzorgen. De laatste training wordt verzorgd door niemand minder dan Anne Meijnderts, trainer van de Groninger Volleybal School. Ook staat er al een Blok 3 op de agenda, welke wederom door Guus Klein Lankhorst verzorgd zal worden. Check de trainingsdata via www.bvcg.nl/activiteiten en meld je aan via de kalender op www.bvcg.nl/training. We hebben per training slechts 32 plekken beschikbaar, dus meld je gauw aan.

3. WORD LID
Lid worden? Via www.bvcg.nl/product-categorie/lidmaatschap kun je je aanmelden. Good news: omdat we nu halverwege het beachseizoen zitten verlagen we ook onze lidmaatschapsprijzen. 18 jaar of ouder? Dan kun je lid worden voor €30,-. Vanaf 13 t/m 17 jaar word je lid voor €25,- en t/m 12 jaar word je lid voor €20,-. Word je nu lid? Dan betaal je volgend jaar geen inschrijfgeld à €15,- meer.

4. WORD VRIENDEN!
Vind ons op Facebook www.facebook.com/beachvolleyclubgroningen. Ben je BVCG-lid? Voor het laatste clubnieuws en het inplannen van volley-dates met andere clubleden word je lid van onze Facebook-groep www.facebook.com/groups/bvcgroningen.

5. DOE MEE..
Zet woensdag 17 augustus vast in je agenda, want dan is er weer een BVCG Coendersbeach Toernooi. Meld je alleen of in tweetallen aan via activiteiten@bvcg.nl. Verder is het op elke vrijdagavond in augustus Toss-avond. Meld je hiervoor individueel aan via activiteiten@bvcg.nl

Tot zover de heads up. Houd onze website www.bvcg.nl, socials (Facebook énTwitter) en mail in de gaten. Heb je vragen, opmerkingen of club-ideeën? Mail gerust naar info@bvcg.nl. Heb je vrienden, familie of kennissen die interesse hebben in beachvolleybal in Groningen? Stuur deze mail vooral door.

Tot ziens op Coendersbeach!

Het bestuur Beach Volley Club Groningen