Eredivisie Beach Tour komt naar Groningen - Beach Volley Club Groningen - bvcg.nl - beachvolleybal

Eredivisie Beach Tour komt naar Groningen

Eredivisie Beach Tour komt naar Groningen

Zaterdag 1 en zondag 2 juli komt de eredivisie beachvolleybal naar Groningen! Op de Grote Markt in hartje Groningen organiseert Music & Sports een complete beachvolleybalweek in samenwerking met Groningse scholen, verenigingen en bedrijven. Kom met ons een feestje bouwen op de tribunes bij de beste beachvolleyballers van Nederland.

De week wordt afgetrapt met het eredivisie toernooi op de Grote Markt én bij ons, Beach Volley Club Groningen, op Coendersbeach! Van 3 tot en met 5 juli worden er elke dag beachvolleybalclinics georganiseerd en staat het evenemententerrein op de Grote Markt vol met volleybalactiviteiten. Na het WK Beachvolleybal in Nederland in 2015 en het succes van de Tour in Utrecht vorig jaar beloofd het ook dit jaar een mooie week te worden.

In het weekend wordt er op twee locaties gespeeld. Het hoofdveld, waar onder andere de finales gespeeld worden, ligt op de Grote Markt in het centrum van Groningen (Grote Markt 1, 9712 HN Groningen). De andere wedstrijden worden dus bij ons, BVCG, gespeeld (Sportpark Coendersborg, Kooiweg 1, 9722 BZ Groningen). Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt!

Kom ook kijken bij de beste beachvolleyballers van Nederland! Het terrein en de wedstrijden zijn vrij toegankelijk. Binnenkort meer info!