info@bvcg.nl
Vanaf 27 april 5 maanden lang elke dag open van 8:30 t/m 23:30 uur

Training

Train BASIC of go PRO!

Training bieden we aan voor zowel junioren (onder 18) als senioren (18+) in een BASIC en een PRO variant. De BASIC training is een training voor de recreatieve beacher. Training wordt gegeven door een ervaren trainer. Trainen doe je om beter te worden, maar vooral voor het plezier in beachvolleybal. Wil jij het professioneler aanpakken? Go PRO! Training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer. Er wordt meer aandacht besteedt aan jouw ontwikkeling en groei als beachvolleyballer.

Trainen met de trainingskaart

Om te kunnen trainen heb je een trainings(strippen)kaart nodig. Op vertoon van je trainingskaart (én clubcard) kun je trainen. De trainer knipt per training een strip af. De BASIC trainingskaart heeft 10 strippen, hiermee kun je 10 keer (basic) trainen en/of meedoen met een BVCG toernooi. De PRO trainingskaart heeft 5 strippen, hiermee kun je 5 keer (pro) trainen.

Moet ik lid zijn om te kunnen trainen?

Ja, om te kunnen trainen moet je lid zijn van BVCG. Wanneer je lid wordt ontvang je van ons een clubcard. Op vertoon van je clubcard kun je trainen, meedoen met activiteiten en gratis gebruik maken van de velden op Coendersbeach.

Wat kost een trainingskaart?

De BASIC en PRO trainingskaarten kosten beide €25,- voor zowel junioren als senioren.

Waar koop ik een trainingskaart?

Trainingskaarten bestel je op het ‘Leden Dashboard’. Hierop kun je inloggen wanneer je een lidmaatschap hebt gekocht in onze webshop. De BASIC trainingskaart kun je direct kopen, de PRO trainingskaart bestel je en kun je vervolgens afrekenen bij de trainer van jouw keuze op de club.

Wanneer wordt er training gegeven?

Bekijk ons actuele trainingsschema

Hoe meld ik me aan voor training?

Via het ‘Leden Dashboard’ meld je je aan voor de training van jouw keuze. Dit doe je per training die je wilt volgen (minimaal 3 dagen van te voren). Wil je je weer afmelden? Stuur dan een mail naar training@bvcg.nl.

Kan ik ook een keer proberen?

Wil je eerst een keertje proeftrainen en kennismaken met de club? De eerste (BASIC) training krijg je van ons! Stuur een mail naar training@bvcg.nl en geef aan voor welke training uit het trainingsschema je je graag wilt aanmelden en op welke datum je wilt komen.